Lapsuus ja nuoruus

Tapasin suunnitella vaatteeni jo pikkutyttönä, ja Salli, sukulaisnainen, toteutti ideani...kuljin omissa luomuksissani jo varhain! Suunnittelin myös päiväpeiton myöhemmin kotiini, kun kaupasta ei löytynyt passaavaa. Äitiysvaatteita oli huonosti saatavilla 70- luvulla ja niin ystäväni ompeli minulle mieleiset äitiysmekot ja -tunikat

Vedic Art

Vasta viimeisten vuosien aikana olen huomannut taiteen kutsuvan hurjalla vetovoimalla uudestaan. Syynä on Vedic art, vedisiin tieteisiin perustuva luovuuden filosofia, jonka parissa aloitin maalaamaan vuonna 2012. Nyt olen käynyt kaikki 17 prinsiippiä kursseilla ja tunnen alitajuntani auenneen itseni ilmaisemiseen. Värit, muodot, pinnat, rytmit, valo ja varjo, asemointi ja ulottuvuudet ovat kirkastuneet ja näkyvät moninaisesti töissäni. Ayurveda-ja jooga-opettajana tämä metodi on ollut luonnollinen minun taiteelliselle työskentelylleni!

Ideasta valmiiksi -työn vaiheet...

Työt syntyvät helposti, ne kuvaavat elämää intuition ja herkän yhteyden kautta. Työskentelyäni edeltävä meditaatio vie minut syvään rauhan tilaan, jonka jälkeen keskittyminen väreihin, muotoihin, liikkeeseen ja kokemaani välittyvät paperille! Valmiit teokseni kertovat unistani, ajatuksistani ja toiveistani. Ne tuovat luottamusta elämään ja lohduttavat vaikeina aikoina!

Maalaamisen lisäksi intialainen elämäntiede ja jooga ovat lähellä sydäntäni.

Visits: 104 Total: 4763